İlk Ve Tek Turan Şimşek Fan İlk ve Tek Turan Cihan Şimşek Fanı |
|
| Yusuf Güney sözleri . | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Gülden Selim
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Almanya / TÜRKIYE : SAMSUN !
| Konu: Yusuf Güney sözleri . C.tesi Şub. 20, 2010 10:26 pm | |
| ASKIM ASKLARINDAN BULASIN
Bu sevdam hiç mi bitmez derdin Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte bir çizgiymiş Bense orda kalakaldım
Ah yaza yaza ben soldum Lanet olsun seni nerden buldum Dua ediyorum artık yoksun Terkedenler Allah'tan bulsun
Yandım sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın
O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın
Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın
Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın ah.....
Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın....
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın....
BIR SEVDA MASALI
Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm sensizliği seçince Bilemezsin ne hal kaldı nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamıştım Ta en başından
Bir sevda masalında Küçücük bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir çılgın çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye Sana..
Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm sensizliği seçince Bilemezsin ne hal kaldı nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamıştım Ta en başından
Bir sevda masalında Küçücük bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir çılgın çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye
Bir sevda masalında Küçücük bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir çılgın çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye Sana..
CANIMDIN SEN
Kanımdın sen Canımdın sen Hayaller dünyasında yar Bıraktın bak beni aniden
Yıkıldım yar Sensiz uzaklar haram Bunaldım ben Olmuyor olmuyor dön Neler oluyor Hadi bana bir yol göster Sözünden dönmek var mıdır? Sözünden dönen yar mıdır?
ELIMDE DEGIL
Gözlerin sözlerinden başka şeyler söylüyor. Git artık gideceksen Bu aşk burada biter Sonu yoktu diyenler Şimdi haklı çıktılar Bizi çekemeyenler Şimdi mutlu oldular Sıkıldı ruhum Haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ahhh Sevgilim kalacaksın
Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum
Daraldı içim Haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ahhh Sevgilim kalacaksın
Aklım almıyor affet Nasıl bir hikaye bu? Daha dün sevgiliydik Bugün iki yabancı Sonu yoktu diyenler Haklı mı çıkacaktı? Bizi çekemeyenler Yoksa dostlar mı yaptı?
Sıkıldı ruhum Haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ahhh Sevgilim kalacaksın Elimde değil hala seviyorum Elimde değil unutamıyorum
Daraldı içim Haykırmak istiyorum Ne olursa olsun ahhh Gönlümde kalacaksın
En son Gülden Selim tarafından Paz Şub. 21, 2010 6:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Gülden Selim
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 20/02/10 Yaş : 29 Nerden : Almanya / TÜRKIYE : SAMSUN !
| Konu: Geri: Yusuf Güney sözleri . C.tesi Şub. 20, 2010 10:30 pm | |
| GIT BEDENIM BURALARDAN
Bu sevdiğim sen olamazsın Geçip giden şu ömrümde Ahh..Tükendim Derde düştüm Umrunda olsaydım gitmezdin Herkes yarin kollarında Bense kaptansız kalmış gemimde Yıkılmadım..İnat ettim Anladım ki bu ömrü boşa tükettim
Ahhh git bedenim buralardan Hiç ümidim kalmadığından Terk edenler,değerini bilmeyenler Bir gün pişman olup dönerler
Bir an gelir hayatında Hiç kimse tutmazsa ellerinden Sahipsiz, yapayalnız kalınca anlarsın çektiğimi Durur düşünür ahh yanarsın Nerde yanlış yaptım diye sorarsın İhtiraslar bu gururlar Hep engel olmuş anlarsın
Ahhh git bedenim buralardan Hiç ümidim kalmadığından Terk edenler,değerini bilmeyenler Bir gün pişman olup dönerler
HEDER OLDUM ASKINA
İllede uğruna ölmem mi gerek? Heder oldum aşkına bilerek Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürek.
İllede uğruna ölmem mi gerek? Heder oldum aşkına bilerek Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürek.
Çekip sebepsiz gidişlerin Pişman olupta dönüp özürlerin Senin bu tavrı hallerinle Bende ne fikir kaldı ne de cümle Ya sen bitir ya ben Bitireyim Ya sen cek git ya ben mi gideyim? Aşk dediğin bir yerde bitiyor, Bitince acıtıyor.
Yine coştu gönül akıyor.. Sensizliğin yakıyor. Sönmeden kirlenmeden bir karar ver artık Ya kal yada git !
İllede uğruna ölmem mi gerek? Heder oldum aşkına bilerek Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürek
Hala her günüm gecemde seni arıyorum. Hala aynı heyecan aşkla sana koşuyorum. Varsa aşkına evrim işte o benim !
NAKARAT
KOPAMAM SENDEN
Şu an içimdekinleri bilir misin? Soran şu kalbimi dinler misin? Bedenim aşkınla tokat olmuş Vurmuş kendini yerden yere her gece Sonum bi çıkmazdan daha çıkmaz Gel otur Konuşalım,anlaşalım Nedeni ne olursa olsun sevgilim Ben bu gidişi hak etmedim Asla yanlış etmedim
Dur.. Ayrılmam kopamam ki senden Gitme saklanma benden Gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden Ağlamak istiyorum gecelerin şehvetinden Kor ateşler içinde yak istersen Zor duygular içine koy istersen Yeter ki bu canımı derbeder etme Ayrılmaktan bir daha asla söz etme
Gitme dönülmez uzaklara Gitme kendinden ellere itme Yalnızlığınla(x2)
Dur ayrılmam senden Dur gitme saklanma benden Gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden Ağlamak istiyorum gecelerin şehvetinden Yıllar sonra içimde sevginle..
MASKARA
Bana bir haller oldu Aşk 12'den vurdu Ne oldu birden şaştım Aklım başımdan aldın...
Görmezsem günler geçmez Halimi kimse bilmez Bu güzellik karşında Oldum ben bir maskara
Duruşu, gülüşü Sanki bir ırmak gibi Akıyor içime Patlicak volkan gibi
Bakalım yapacaz Serde sensizlik varsa Kıvranıp yanacaz Dönüp bana varmazsan
Ne olur birşey söyle Olmuyor cidden böyle Koca ömür içinde Bende bu aşkın bitmez.
Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu güzellik karşında, Oldum ben bir maskara...
Duruşu gülüşü, Sanki bir ırmak gibi. Akıyor içime, Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz, Dönüp bana varmazsan....
Bana bir haller oldu, Aşk 12'den vurdu, Ne oldu birden şaştım, Aklım başımdan aldın,
Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu güzellik karşında, Oldum ben bir maskara.
Duruşu gülüşü, Sanki bir ırmak gibi, Akıyor içime, Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz, Dönüp bana varmazsan.
Ne olur birşey söyle, Olmuyor cidden böyle, Koca ömür içinde, Bende bu aşkın bitmez..
Görmezsem günler geçmez, Halimi kimse bilmez, Bu güzellik karşında, Oldum ben bir maskara.
Duruşu gülüşü, Sanki bir ırmak gibi, Akıyor içime , Patlıycak volkan gibi, Bakalım yapacaz, Serde sensizlik varsa, Kıvranıp yanacaz Dönüp bana varmazsan
SENSIN GECEM GÜNDÜZÜM YARINIM
sensin gecem gündüzüm yarınım aklımı baştan alanım seviyorum yok yalanım yerin belli hayatımsın
yemin ettik seninle biz bu aşka sakın beni bırakma bir başıma yemin ettik seninle biz bu aşka sakın beni bırakma bir başıma sana olan sevgimin yanında dağlar kalır inan karınca sevecegim seni bir ömür boyunca...
sensin gecem gündüzüm yarınım aklımı baştan alanım seviyorum yok yalanım yerin belli hayatımsın
sen benim gözyaşım akıyorsun gözümden kalp atişımsın yar atamam ki içimden her gece duamdasın diliyorum seni Rabbimden gel sensizlik olurmu birtanem...
[siir] hasret dolu gecelerde delice özlediğim sensin her darda kalışımda icime nefes diye çektiğim sensin kap karanlık dünyamı aydındalatan tek güneşsin ben seni ölümüne sevdim ecelimde mahserimde...
sensin gecem gündüzüm yarınım aklımı baştan alanım seviyorum yok yalanım yerin belli hayatımsın | |
| | | Gülden Selim
| Konu: Geri: Yusuf Güney sözleri . C.tesi Şub. 20, 2010 10:35 pm | |
| SENSIZ OLMUYOR Yorgunum bitkinim yol almaktan sevgilim Bu ilk gecem sensiz geçen hasretinle bak sensizim Düşümdeki hep gördüğüm tatlı kabusum ol yine Dön artık Sensizim bebeğim seni seviyorum herşeyim
Yorgunum bitkinim yol almaktan sevgilim Bu ilk gecem sensiz geçen hasretinle bak sensizim Düşümdeki hep gördüğüm tatlı kabusum ol yine Dön artık Sensizim bebeğim seni seviyorum herşeyim
Olmuyor olmuyor olmuyor dön sevgilim Beden seninle bir bütün Sensiz kocaman bir hüzün Sevenler ölmez derdin ya Sevenler sönmez derdin ya Seninle öldüm sevgilim Seninle söndüm sensizim
Yemin verdiğin sözden dönülür mü yar, ne çabuk unutuldum yar, benim de şehirde kalbim dolunay şarkısı, yaktım fotoğlarımızı attım hediyelerini ve sende bana yadigar kalan herşeyi, yaşama hevesimin sebebi sendin, aşkı sana inandıran bendim, beni aşka küsdüren ise sen sevgilim, olmuyor yapamadık bu aşkı, yeminleri tutamadık kum gibi kaydı ellerimizden, başaramadık, alışamadı bu zamansız ayrılık uyandığında aklında o masum halinle ..... acı aşk öyküsü
Olmuyor olmuyor olmuyor dön sevgilim Beden seninle bir bütün Sensiz kocaman bir hüzün Sevenler ölmez derdin ya Sevenler sönmez derdin ya Seninle öldüm sevgilim Seninle söndüm sensizim SUALSIZ Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda nakarat(x2)
Deli gönlüm bekleyişler içinde bekler yine her gün Kimseyi sevmeden geçer ömrüm Boşluğa düşen hayallerden daha suskun Anladım bu ne bana vurgun Olan olsun Varsın bu çaresiz yollar bizi yorsun Sorgusuz,sualsiz... (oooo , ahh)
Günler geçer mi bir anda sensizliği yaşarken Sevgimiz bitmeden özleyen ben Sense umursamaz kalbinle taş gibi bakarken Sonbahar geçmeden (na na na na nann na na na)
Deli gönlüm bekleyişler içinde bekler yine her gün Kimseyi sevmeden geçer ömrüm Boşluğa düşen hayallerden daha suskun Anladım bu ne bana vurgun Olan olsun Varsın bu çaresiz yollar bizi yorsun Sorgusuz,sualsiz... (ooo oo ovovoo)
nakarat(x2) TALIHSIZBIR SEVDA Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an anladım hiç sevmediğini Birdenbire ümitlerim bitti
Kıvrandım.. Acımdan sızlandım Sızımdan yalvardım Allah�ıma Alsın canımı diye..
İçimden bağırmak,haykırmak istiyorum çaresizliğime.. Düşünmeden çıktığım bu yolda yalnızlığıma yanıyorum Seni öylesine sevdim ki Bir türlü dinmiyor acılarım Ne olursa olsun bu aşkta Asla boyun eğmeyeceğim
Zor..Çok zor kabullenip de gitmek Talihsiz bu sevda içinde yeniden başlayıp sevmek Çook çok zor bir kalemde silmek Bu aşkı, sevdamı derinlere gömmek
YÜREGIM YANIYOR !Ciğerin yansın, beni de yaktın Sen de yanasın, öldürdün. Kalbinden attın sen beni yar Yüreğim yanıyor, nerdesin? (NAKARAT 1x)
Her günüm hasretin zulmüyle başlar ahımı hakettin, ciğerin yansın.
Elleri kaldırdım, yalvardım Allah'ım artık duy sesi Ben seni kendime çekmekten vazgeçtim Ve kızım affettim affettim Bu yaşam sana geri dönmez ki,son ver çek asla ölmez Dökmez yaşları,bu çocuk o çocuk değil Ama gözler herşeyi anlatıyor Bir tutundum herşey düşmüş Yardım,unuttum herkes küsmüş Yarın olur mu ki bana geri dönmüş İçtiğim son sigaram geri sönmüş Dilemem,ben senden geri gelmeni Bilemem,artık kim sana el verir? Yeniden başlamaksa çok zor Geliyor, diliyor bana yardım edin Platonik olmuş her bir sevgi bana Tanımam, kimseyi saklama yarına Varamadı farkına her düşülen beden Erken emekli olur bence bu ben Pencereden izlemesi kadar kolay olmadı bu yaşam Hiç basit değil İnsanı yokluyor insanı zorluyor Hileye bence iyilik olması en kolay telafi Yok ki mecali, listede bulamam tek bir enayi Bence hayat taşıyor hala beni Sanıyordum atıcak yarı yolda bizi Sisli bu akşam yazdığım her dünü Karalar bu beden görse de ölümünü Kaç kere gittik bilemedi yüzümüzü Öngöremeyecek gidecek dünümüzü
NAKARAT (1x)
Beddua çıkmazdı şair dilimden, sabrımı tükettin, ciğerin yansın
Adın dilimden düşmezdi, kapkara bir geceydi Sensizken yaptığım her şarkı kulaklarımdaydı Unutamadım (unutamadım) Seni gördüm, düşlerimi böldüm, sildim her şeyi ben bir anda Hatıralarımla yaşar oldum ben kalbime gömemedim ki, anla Şimdi ciğerimde bir yangın var, resmin baş ucumdayken Üzüntülerim bana arkadaş olsun bırakın, ben kendi halime yanarım Elimde menzili belli olmayan, bir beat ve de bir kalem var artık Bazen kendi kendimi acıtırım,bazen kıyamadım o yare bile Korkularım korkularınla yüzleşirken yüzüme bak,olur mu? Duygularım duygularını beklerken kalbimi dinle, olur mu? Bu seni senden çok isterken hep geri benden kaç, olur mu? Kalbim kalbine muhtaçken sen bana bunu çok gör, olur mu? Bak, son bir şiir bu sana içimdekileri sana anlatıcak Çok,zaman geçse bile bu şarkı bugünümü hatırlatacak Kalk,aklımı uykumdayken bari rahat bırak Hak,edemedin bu kalbi ciğerin yansın ve de hep yanacak
NAKARAT (1x)
Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar al götür vicdansız ruhun yıkansın
Zora dağlar dayanmaz,yok Buna kalbim elveremez,dur Zorla güzellik olamasa da kaç gönülden ne kopar,bilemem ki Sensiz yaşıyor muyum anlamadım,yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa sevdiğin kadardır ömrün ömrü Ne zaman gelecek aşkın gemisi?Hayatın nedeni volta attı kalbim Sat sala bak karıştı,gün aşrı bir ben kaldım bunu da yalnız,sessiz Unutmak,insana Tanrı vergisi Bana sergilediği küstah sevgisi Herkes gitti, bir ben kaldım Limanda çöktü,geçidi çıkan iki hece Beraber kurardık pembe hayaller gençliğimizin kurbanıydık İhanet itiraz yoktu,hesapta insanlığın arızası Yazdığın mektuplar saklı koynumda Kan ağlıyor mazim,hatıram yasta Bir zamanlar aşkla parlardı ahh o gözlerin Yeminler ederdik,her zorluğa göğüs gerer,gülüp geçerdik Bir bağ oluşturduk ki gün geçer,sıkılaşan Gün geçer,kendimi sende kaybederdim Ay ışığında yıkanırken geceler Sessizce boğuluyorum,yüzemiyorum bana uzanıver
Huhhhhhhhh yoruuuuuuuuLdddmmmmmmmmm | |
| | | | Yusuf Güney sözleri . | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|